Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žena policajca-kanibala:

'Trebala sam prerezana vrata visiti obješena za noge'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priča koja kao da je prepisana iz horor filma. Supruga optuženog kanibala svjedočila je o njegovim stravičnim planovima.

Uznevjerena supruga njujorškog policajca-kanibala Gilberta Vallea jučer je svjedočila na sudu u slučaju protiv svog muža, piše NYPost. Ponovno se morala prisjetiti trenutka kada je otkrila čudovišnu stranu svog supruga. Kathleen Mangan-Valle sasvim slučajno je otkrila da je novovjenčani suprug želi mučiti i ubiti te silovati pojesti njene prijateljice.

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Ilustracija Obdukcija je gotova Sašina kći iz prvog braka otkrila strašne detalje ubojstva oca: "Dan ranije ubojica je objavio fotografiju i poruku"

U svom svjedočenju Kathleen je rekla kako je na suprugovom računalu pročitala razgovor između njega jednog njegovog internet prijatelja. Raspravljali su o tome kako je ubiti. 'Trebala sam prerezana vrata visiti obješena za stopala, a oni su se trebali zabavljati gledajući kako mi krv navire iz vrata', ispričala je Kathleen na klupi za svjedoke dodavši kako je njenog supruga muškarac upozorio kako bi mogla plakati, no da on ne smije imati milosti. 'U redu je, ušutkat ćemo je nečime', napisao je njen suprug Gilberto. Kathleen je rekla i kako su njeno tijelo planirali strpati u kovčeg.

>> Stravično: Djevojčicu u jednoj večeri silovalo 25 muškaraca

Prije Kathleeninog svjedočenja poroti se obratio javni tužitelj koji ustvrdio kako je optuženi njujorški policajac sve to planirao u svrhu zadovoljenja vlastitih kanibalističkih žudnji. Planirao je i oteti te silovati suprugine prijateljice. Silovanja su se trebala odvijati pred očima svih otetih žena kako bi im usadio što veći strah, a sve to u svrhu vlastitog zadovoljavanja.

Odvjetnica Gilberta Vallea u njegovoj je obrani iznijela kako je njen klijent posjećivao te stranice radi 'zadovoljenja svog bizarnog seksualnog fetiša'.

Kathleen je upoznala Gilberta preko jedne web stranice, a udala se za njega nakon što su dobili dijete. Da nešto nije u redu shvatila kada je Gilberto počeo gubiti seksualni interes za nju pa je odlučila zaviriti u njegovo računalo. 'Vidjela sam otvorene neke web stranice, bile su neobične, ali sam odmah pomislila kako se radi o pornografiji. No, nešto je bilo drugačije. Djevojaka na naslovnici jedne stranice bila je mrtva. Daljnjim istraživanjem otkrila je suprugove planove.

Tada je uzela njihovi kćer i suprugov laptop te otišla svojim roditeljima u Nevadu odakle je pozvala policiju i FBI.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene