Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga završena

Željeznička nesreća u Indiji: Pronađeno 146 trupala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijske spasilačke ekipe završile su u nedjelju potragu za žrtvama željezničke nesreće koja se u petak dogodila na istoku zemlje, pošto su iz olupine vlaka izvukle 146 trupala.

'Spasilačke ekipe su iz olupina vagona izvukle 146 trupala. Sada su naši napori preusmjereni na bolnice u kojima je više od 200 ozlijeđenih osoba', rekao je ministar za civilnu sigurnost u Zapadnom Bengalu Srikumar Mukherje. Po njegovim riječima, trupla žrtava su većinom raskomadana, što otežava njihovu identifikaciju. 'Zatražili smo od roditelja žrtava da daju krv u središnjem forenzičkom laboratoriju u Kolkati kako bismo ih identificirali' pomoću DNK-analize, dodao je.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu"

Vlak je iskočio iz tračnica u petak iza ponoći na području na kojem djeluju maoistički pobunjenici, oko 135 km zapadno od Calcutte, prijestolnice Zapadnog Bengala. Vlak krcat putnicima sudario se s kompozicijom teretnog vlaka. Vlasti za nesreću optužuju maoiste koji djeluju u velikom broju država u zemlji. Točni uzroci nesreće još nisu poznati. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene