Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova aplikacija

Želite telefonirati i tipkati bez straha od prisluškivanja? Evo kako...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrtka Silent Circle razvila je aplikaciju koja briše sve podatke o pozivima, poruka i e-mailovima.

Silent Circle, tvrtka poznata po mobilnim aplikacijama za sprečavanje vladina špijuniranja, predstavila je novu telefonsku uslugu koja korisnicima omogućuje da telefoniraju i primaju privatne pozive za samo 13 dolara na mjesec.

Pročitajte i ovo PR DINERS CLUB Pametniji način plaćanja Stvari koje zaboravljamo i onda nas proganjaju cijeli dan (Foto: Thinkstock) Jesam? Ili nisam? 4 stvari koje 'zaboravljamo' i onda nas proganjaju cijeli dan

Ta sigurna linija fiksne cijene za glasovne i podatkovne usluge radi na Appleovu operativnom sustavu i na Androidu, a uskoro će raditi i na Windowsima, objavila je kompanija sa sjedištem u Ženevi.

Korisnik može zvati 79 zemalja, među kojima su i Rusija, Kina, većina Europe i Amerike, a nisu pokriveni veći dijelovi Bliskoga istoka i Afrike.

Nova meta za NSA: 'Selfiji' na Facebooku i Instagramu idealni za špijuniranje

Nova je usluga veliki izazov ne samo tradicionalnim pružateljima telefonskih usluga koji i dalje skupo naplaćuju roaming putnicima koji zovu iz inozemstva, nego i novim internetskim telefonskim servisima koji su se raširili zadnjih desetak godina.

Jer Silent Circle ne samo da smanjuje troškove roaminga u mnogim zemljama, on privlači i svojim sigurnosnim karakteristikama. Nitko nije imun na špijunažu, ali ova kompanija korisnicima pruža sigurnu komunikaciju koja briše sve podatke o pozivima, porukama ili e-mailovima.

Nova usluga stoji od 12,95 dolara na mjesec za stotinu minuta odlaznih poziva, do 39,95 za tisuću minuta. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene