Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka ga i razgovor s premijerom

FOTO Zbog neobične fotografije britanskog ministra u vlaku nastao kaos, a on poručio: "Ubijte me sad. Ili odrastite"

Ministar u vlaku
Ministar u vlaku Foto: Screenshot/X
Britanski ministar vojnih veterana snimljen je u vlaku bez čarapa i cipela.

Johnny Mercer, britanski ministar vojnih veterana, našao se na meti korisnika društvenih mreža nakon što se u medijima pojavila fotografija na kojoj se vidi kako sjedi bos u vlaku za London.

Slika se pojavila u The Timesu, koji je izvijestio da je putnik snimio fotografije Johnnyja Mercera koristeći svoj laptop.

Kada je fotografija snimljena 6. svibnja podijeljena te procurila na društvene mreže, korisnici su kritizirali ministra branitelja zbog izutih cipela i čarapa - a oglasio se čak i premijer.

"Neki mali čudak išao je okolo i fotografirao moj laptop dok sam čitao privatne poruke. Cipele i čarape su mi bile izute jer sam upravo biciklirao preko Dartmoora po kiši. Ubijte me sad. Ili odrastite", napisao je ministar, piše Sky News. 

Pročitajte i ovo Zaruke na Kninskoj tvrđavi Na Kninskoj tvrđavi Romantični trenutak nakon teške obuke: Pogledajte kako je poručnik iznenadio svoju djevojku

Pročitajte i ovo Borbeni zrakoplovi tajvanskih zračnih snaga vojne vježbe FOTO/VIDEO Kina dignula vojsku i okružila Tajvan: "Ovo vam je kazna!"

Kad su premijerova glasnogovornika u srijedu upitali je li u redu izuti cipele i čarape u vlaku, odgovorili su da nije.

Pročitajte i ovo Urušila se pozornica u Meksiku - 2 Jako nevrijeme FOTO Raste broj mrtvih nakon urušavanja pozornice: Među stradalima i dijete - građanima poslano upozorenje

"Premijer Rishi Sunak vjerojatno će razgovarati s gospodinom Mercerom o tome", dodali su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene