Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Kninskoj tvrđavi

Romantični trenutak nakon teške obuke: Pogledajte kako je poručnik iznenadio svoju djevojku

Zaruke na Kninskoj tvrđavi
Zaruke na Kninskoj tvrđavi MORH/T. Brandt
Aktualno Galerija Zaruke na Kninskoj tvrđavi Zaruke na Kninskoj tvrđavi Foto: MORH/T. Brandt Zaruke na Kninskoj tvrđavi Zaruke na Kninskoj tvrđavi Foto: MORH/T. Brandt Zaruke na Kninskoj tvrđavi Zaruke na Kninskoj tvrđavi Foto: MORH/T. Brandt +0 Zaruke na Kninskoj tvrđavi Galerija 1/4 >>
Poručnik Marko Pedić nakon završene hodnje od Udbine do Knina zaprosio je svoju djevojku, poručnicu Teu Kovačević na Kninskoj tvrđavi.

Romantični trenutak dogodio se nakon što su polaznicima 10. naraštaja obuke za razvoj vođa, Središta za razvoj vođa Marko Babić, uručene značke i diplome.

Pripadnik motorizirane bojne Vukovi Gardijske mehanizirane brigade, poručnik Marko Pedić nakon svečanosti je na oduševljenje svih prisutnih, a posebno obitelji i prijatelja, zaprosio svoju djevojku, također pripadnicu Hrvatske vojske, poručnicu Teu Kovačević.

Kako kaže, trebao mu je motiv da tijekom obuke tijelo prati i srce. "Prsten je kupljen prije obuke i dao sam ga sestri da ga donese na Kninsku tvrđavu. Obuka je bila teška, vođeno srcem tijelo je izdržalo, ali upravo zbog svih tih fizičkih napora nisam imao nervozu prije prošnje", rekao je Marko.

Pročitajte i ovo Borbeni zrakoplovi tajvanskih zračnih snaga vojne vježbe FOTO/VIDEO Kina dignula vojsku i okružila Tajvan: "Ovo vam je kazna!"

Pročitajte i ovo Lutrija, ilustracija Sretna vijest Provjerite listiće: Netko je na lutriji osvojio više od milijun eura!

Na kraju je zaključio s osmijehom kako je nakon obuke spreman i za brak, a Ministarstvo obrane i Oružane snage RH zaželjeli su im puno sreće u budućem zajedničkom životu.

Pročitajte i ovo Urušila se pozornica u Meksiku - 2 Jako nevrijeme FOTO Raste broj mrtvih nakon urušavanja pozornice: Među stradalima i dijete - građanima poslano upozorenje

Svečanim uručenjem nagrada i priznanja u srijedu 22. svibnja je na Kninskoj tvrđavi završila je dvodnevna hodnja polaznika 10. naraštaja Središta za razvoj vođa Marko Babić od Udbine do Knina.

Aktualno Otok pod izvanrednim stanjem, tisuće turista zarobljene, stigao i predsjednik: "Pokrećemo nove velike operacije" Neredi na Novoj Kaledoniji Neredi na Novoj Kaledoniji Foto: Afp Emmanuel Macron stigao u Novu Kaledoniju Emmanuel Macron stigao u Novu Kaledoniju Foto: Afp Neredi na Novoj Kaledoniji - 2 Neredi na Novoj Kaledoniji - 2 Foto: Afp Neredi na Novoj Kaledoniji - 4 Neredi na Novoj Kaledoniji - 4 Foto: Afp Neredi na Novoj Kaledoniji - 3 Neredi na Novoj Kaledoniji - 3 Foto: Afp +2 Nova Kaledonija (Foto: Arhiva/AFP) Svijet Otok pod izvanrednim stanjem, tisuće turista zarobljene, stigao i predsjednik: "Pokrećemo nove velike operacije" 1/8 >>

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene