Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zgrade Okružnog suda u Istočnom Novom Sarajevu i Osnovnog suda u Sokocu evakuirane su zbog dojave o postavljenim bombama.


'O navodno postavljenim bombama obavijestile su nas kolege iz MUP-a Kantona Sarajevo', rekla je glasnogovornica Centra za javnu sigurnost, Danka Tešić.

Vezani članci Fotografije iz sarajevskog centra za djecu s mentalnim poteškoćama (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Nakon objave fotografija zlostavljanja: Smijenjena uprava Zavoda za djecu s mentalnim poteškoćama Fotografije iz sarajevskog centra za djecu s mentalnim poteškoćama (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Uznemirujuće fotografije: "Djecu s mentalnim poteškoćama zlostavljaju u domu. Vežu ih za radijatore..."

Policiji je prijavljeno da su četiri bombe postavljene na dvije lokacije, piše Klix.ba.

UŽIVO - VELIKI PREOKRET - BELGIJSKA TV JAVLJA: Uhićen je Abdeslam Salah

Policija u Istočnom Novom Sarajevu evakuirala je i zgradu Osnovne škole 'Sveti Sava' u ulici Karađorđeva zbog dojave o postavljenoj bombi u obližnjoj zgradi.

Policija je blokirala i prostor oko ove dvije pravosudne institucije. u tijeku je pregled nakon čega će biti poznato da li radi o lažnoj dojavi. Obustavljen je i promet u obližnjim ulicama.

Podsjetimo, nakon terorističkih napada u Parizu u petak, učestale su dojave o bombama, te je podignuta razina sigurnosti u cijeloj Europi.

BiH odgovorila na prijetnje džihadista - Ozbiljno razmišljaju o nekoliko stvari

Radikalni islamisti s bosanskog internetskog portala Vijesti ummeta, koji emitira vijesti na bosanskom jeziku, najavili su osvetničke pohode u znak odmazde za napade na ciljeve terorističke organizacije Islamske države i obećali još više žrtava širom Europe preko koje će, 'teći krv i vijoriti se zastava njihove organizacije' te su zaprijetili i sigurnosti Bosne i Hercegovine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook