Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVE SE ISTRAŽUJE

Zaustavili limuzinu, spustili prozore i počeli pucati po ljudima! Ranjeno 10 osoba, policija nudi novac

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Desetorica muškaraca ranjena su u masovnoj pucnjavi na Floridi nakon što je skupina muškaraca zaustavila limuzinu i počela pucati na ljude.

Najmanje 10 osoba u ponedjeljak poslijepodne ranjeno je u masovnoj pucnjavi na Floridi, priopćila je policijska uprava Lakelanda. Dvije su osobe teško povrijeđene, a osam ih ima povrede koje nisu opasne po život.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Pucnjava u Kansas Cityju - 2 Tragedija umjesto veselja FOTO/VIDEO Krvavi napad na paradi pobjednika Super Bowla: Ubijena DJ-ica, deseci ranjenih, među njima i puno djece

"Tamnoplava limuzina zaustavila se na mjestu pucnjave", rekao je šef policijske uprave Lakelanda Sam Taylor, piše CNN.

"Vozilo je usporilo, nije se zaustavilo i spustila su se četiri stakla. Počeli su pucati kroz sva četiri prozora vozila na muškarce s obje strane", rekao je policajac. Povrijeđeni su muškarci između 20 i 35 godina. 

Zasad napadači nisu identificirani, ali policija vjeruje da pucnjava nije bila slučajna i da su žrtve bile ciljane mete.

Policija je na mjestu događaja pronašla veću količinu marihuane, što policiji ukazuje da je u to vrijeme bila u tijeku prodaja narkotika. 

"Ovo je nešto što se ne događa u Lakelandu", rekao je Taylor.

Policija je na Facebooku objavila i da nudi nagradu od 5000 dolara za one koji imaju informacije o napadačima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene