Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Presuda

Zatvor za trojicu Berlusconijevih suradnika zbog prostitucije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski sud osudio je u petak trojicu suradnika Silvija Berlusconija na kazne zatvora zbog organiziranja prostitucije za bivšeg premijera.

Menadžer Lele Mora i Emilio Fede, bivši novinar na jednoj od Berlusconijevih televizijskih postaja, dobili su u prvostupanjskoj presudi po sedam godina zatvora zbog sudjelovanja u angažiranju mladih žena za plaćeni seks, uključujući bivšu plesačicu u noćnim klubovima i maloljetnicu zvanu "Ruby Lomiteljica Srca", koja je u središtu ovog skandala.

Pročitajte i ovo Marina Lovrić Merzel Nakon 10 godina Bivša županica osuđena na šest godina zatvora: Oduzet joj nezakonito stečena imovina Slika nije dostupna REDOVIT GOST BUNGA BUNGA SEKS ZABAVA Bivši talijanski premijer Berlusconi oslobođen optužbi za podmićivanje svjedoka

>> Presuda Berlusconiju ugrožava stabilnost talijanske vlade

Nicole Minetti, regionalni vijećnik Berlusconijeve stranke PDL, dobio je pet godina zatvora. Sva trojica zanijekali su optužbe. Berlusconi je prošli mjesec dobio sedam godina zatvora zbog plaćanja seksa s tom maloljetnicom, pravim imenom Karima El Mahroug.

Sud je također zatražio od tužiteljstva da istraži trebaju li protiv Berlusconija i ostalih biti podignute nove optužnice zbog dokaza iznesenih u ovom slučaju. Moguća optužba mogla bi biti vršenje pritiska na svjedoke, doznaje se iz sudskih izvora. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene