Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinitelji identificirani

Zastupnik Jedinstvene Rusije ubijen na sjevernom Kavkazu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnik regionalnog ruskog parlamenta u Kabardino-Balkariji na sjeveru Kavkaza ubijen je u utorak i očito se radi o naručenom ubojstvu, javljaju ruski mediji.

Boris Žerukov (54), koji je također bio rektor Državnog poljoprivrednog sveučilišta, ubijen je u svom uredu u Nalčiku, glavnom gradu Kabardino-Balkarije. Ubila su ga dvojica naoružanih muškaraca koji su zatim pobjegli, ali je kasnije utvrđen njihov identitet.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tijekom ZOI u Sočiju MVEP hrvatskim građanima: Budite na oprezu! Slika nije dostupna Ozbiljne prijetnje TERORISTI PRIJETE PUTINU: 'Imamo iznenađenje za vas!'

>> Ubijen ruski novinar na sjevernom Kavkazu

Žerukov je bio zastupnik vladajuće stranke Jedinstvene Rusije u regionalnom parlamentu, a njegova je stranka zatražila od ministra unutarnjih poslova da osobno nadgleda istragu ubojstva.

Vladimir Markin, glasnogovornik Istražnog odbora Rusije, izjavio je da istražitelji razmatraju nekoliko mogućih motiva ubojstva Žerukova, uključujući njegove poslovne aktivnosti, ali da ne isključuju mogućnost da su taj "zločin počinili pripadnici ilegalnih naoružanih skupina" koji djeluju u toj republici. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene