Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedio ga i čekao

ZASTRAŠUJUĆA SNIMKA Pokušao ubiti zaposlenika američke ambasade u Meksiku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
FBI nudi 20.000 dolara za informacije o napadaču.

Nadzorne kamere snimile su napad na službenika američke ambasade u meksičkom gradu Guadalajari. FBI nudi nagradu od 20.000 dolara za bilo kakvu informaciju o napadaču koji je još uvijek u bijegu.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Snimka koja prikazuje naoružanog muškarca koji je upucao i ranio neimanovanog zaposlenika američke ambasade objavljena je na Facebook stranici konzulata.

Na snimci se vidi kako napadač čeka muškarca u blizini izlaza iz garaže. Kad se njegov automobil zaustavio pred rampom, napadač je izvukao pištolj te ispalio metak u vjetrobransko staklo, ranio zaposlenika te potom pobjegao.

Druga snimka otkrila je kako je prije napada, muškarac obučen u plavo slijedio zaposlenika ambasade koji je prije odlaska u garažu podignuo novce s bankomata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene