Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zaklani zbog strane mirovine?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Polugole, zaklane i oblivene krvlju supružnike Mariju (81) i Stanišu (82) Radulović iz sela Isakova pronašli su susjedi u ponedjeljak navečer. Marija je na sebi imala samo kombinezon i maramu, a Staniša je bio potpuno obliven krvlju jer se najvjerojatnije borio s napadačem.

Još se točno ne zna kada se dogodilo ovo dvostruko ubojstvo, a nitko od susjeda nije čuo ništa neobično. Sumnje su se pojavile tek kada se bračni par nije pojavio na glasanju. 

Pročitajte i ovo Kali, otok Ugljan "Ne znamo što će biti dalje" Kupili kuću iz snova na Jadranu, a onda je počela noćna mora: Zapalili im auto, otrovali mačku... Umirovljenik Siromaštvo na svakom koraku Nakon što potroše na hranu, umirovljenici nemaju gotovo ništa: "Ako šparam cijeli mjesec, ostanu mi dva, tri eura"

'Jedna su vrata bila otključana, što nam je bilo sumnjvo jer je deda Staniša sve uvijek držao pod ključem. Otišli smo u njihovu spavaću sobu, no ona je bila prazna. Zgroženi smo bili prizorom koji smo zatekli u garaži. Oboje su ležali na leđima i bili obliveni krvlju. Odmah smo pozvali policiju', priča jedan od susjeda.

Iako policija još nije završila očevid, mještani Isakova sumnjaju kako je motiv ovog strašnog zločina bio novac jer su Radulovići godinama radili u Švicarskoj, a njihova kćer Slobodanka zajedno sa svojom djecom tamo još uvijek radi. 

'Od osam sati ujutro stojimo na cesti jer nam policija još ne dozvoljava da uđemo unutra. Pretpostavljamo da je otac poznavao ubojice jer nema znakova provale. Ne znamo je li nešto iz kuće nestalo, no susjedi koji su prvi ušli u kuću, kažu da nije bilo previše razbacano. Možda su im dali novac koji su tražili , a onda su ih ipak ubili da ne bi bilo svjedoka. Strašno! Kako nitko od susjeda nije ništa čuo?', priča shrvana kćer Spomenka Dimitrijević. 

Mještani kažu kako su Marija i Staniša bili pošteni ljudi koji nikome ništa nisu dugovali.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene