Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan čovjek

Zadržan u zračnoj luci pa vraćen zbog sumnje da se bavi crnom magijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čovjek s najviše piercinga na svijetu trebao je nastupiti u jednom hotelu u u Perzijskom zaljevu. Šokiralo ga je kad je čuo razlog.

Nijemac Rolf Buchholz, čovjek s najviše piercinga na svijetu, vraćen je iz Dubaija nakon dolaska u zračnu luku u tom emiratu u Perzijskom zaljevu gdje je trebao nastupiti u jednom hotelu, piše tamošnji dnevnik Al Emarat al Jum.

Pročitajte i ovo Požar u istanbulskom noćnom klubu U centru Istanbula VIDEO Užas u noćnom klubu: U strašnom požaru poginulo 29 ljudi, pet osoba privedeno Ilustracija Kontroverzni biznis Led s Arktika izvoze u Dubai: Umjesto u oceanu topi se u skupim koktelima

Rasprodali humanitarnu pomoć kako bi se istetovirali i stavili piercing

Pedesettrogodišnjeg muškarca koji na tijelu ima 453 piercinga i dva roga na glavi, lučke vlasti su vratile bez obrazloženja. Doputovao je zrakoplovom iz Istanbula.

Glasnogovornik hotela gdje je Rolf Buchholz trebao nastupiti, rekao je za novine da uprava 'usprkos pokušajima' nije uspjela ishoditi dopuštenje za ulazak u Dubai.

Buchholz je putem Twittera poručio da vlasti u tom emiratu sumnjaju da se bavi crnom magijom.

 

 

Taj informatičar je u 2012. proglašen 'najizbušenijim' čovjekom u svijetu pa je tako ušao u Guinnessovu knjigu rekorda. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene