Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon poplava

Prodali pomoć kako bi se istetovirali i stavili piercing

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednostavno su rasprodali humanitarnu pomoć koju su dobili nakon velikih poplava. Novac koji su dobili za kupnju životnih namirnica, iskoristili su kako bi se istetovirali te stavili piercing.

Koordinatior za romska pitanja općine Kuršumlija u Srbiji Boško Ajdinović, rekao je kako se radi o donaciji Ekumenske humanitarne organizacije poslije izlijevanja rijeke Toplice. Svaka je obitelj dobila krevete, posteljinu, štednjake i druge neophodne stvari, ali polovina tih stvari odmah je rasprodana.

Pročitajte i ovo James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

'Štednjake su prodavali po cijeni tri puta nižoj od maloprodajne. Prodali su i krevete i posteljinu. Ma,bila je u tom naselju opća rasprodaja stvari', poručio je Ajdinović. Dodao je kako su vaučere namijenjene za osnovne životne namirnice koristili za kupovinu boja za kosu, šminke te piercinga.

Prvotnije plan bio da svakog mjeseca dobivaju vaučere za kupnju hrane, ali Ekumenska humanitarna organizacija ukinula je takvu vrstu pomoći.

Ajdinović je istaknuo kako ovo nije prvi put da su Romi iz tog naselja prodali humanitarnu pomoć. Kada su dobili materijale za izgradnju kuća, rasprodali su kompletan materijal. (VLM)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene