Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašne poplave u Grčkoj

Medeni mjesec iz noćne more: Tijekom nevremena nestao par na bračnom putovanju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Tijekom nevremena i poplava u Grčkoj nestao je bračni par iz Graza koji je tamo bio na medenom mjesecu. Kuću u kojoj su boravili navodno je odnijela voda.

U snažnoj oluji i poplavama nestao je austrijski bračni par koji je u Grčkoj bio na medenom mjesecu. Voda je navodno odnijela kuću u kojoj su boravili.

Hitna službe navode da tragaju za parom i još nekoliko nestalih osoba.

Pročitajte i ovo Niz prometnih nesreća - 1 Nesreća u Zagorju Automobil udario djevojčicu na zebri, prebačena u Klaićevu bolnicu: "Ima tešku tjelesnu ozljedu s prijelomom"

Bračni par iz Graza od snažnih kiša i nevremena sakrio se u bungalov u odmaralištu Potistika, u blizini planine Pelion, no kuću je tada iznenada voda odnijela u more, rekao je vlasnik smještaja Samaras Thanakis za BBC. Kako navodi Thanakis on i drugi gosti otišli su na uzvisinu te su isto savjetovali i bračnom paru.

"Situacija je bila vrlo loša. Vrlo je teško odlučiti što učiniti u takvom trenutku", objasnio je vlasnik smještaja.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Sjednica Vlade Plenković: "Nastavljamo reforme čiji je cilj povećati plaće hrvatskih građana"

Grčka vatrogasna brigada rekla je da tim na tom području traži nestale osobe, uključujući i mladence.

Snažna oluja Daniel koja je uz Grčku pogodila i Tursku i Bugarsku radi ogromne probleme. U središnjoj Grčkoj brojni ljudi ostali su zarobljeni na krovovima svojih kuća, a zasad je život izgubilo desetak ljudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene