Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veronica: One su besramno smeće

Berlusconi se ne želi miriti i traži ispriku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi ne namjerava se pomiriti sa suprugom Veronicom Lariom i čak je od nje zatražio javnu ispriku zbog klevetanja.

Veronica Lario tijekom vikenda je obznanila da namjerava zatražiti razvod braka, nekoliko dana nakon što je javno kritizirala Berlusconijevo uvrštavanje mladih 'starleta' na izbornu listu za Europski parlament. La Stampa i Corriere della Serra pišu u ponedjeljak da je premijer naložio svojim odvjetnicima da se pobrinu za razvod i dodao kako bi čak suprugu mogao tužiti za klevetu.

Pročitajte i ovo Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije" Imran Khan stroga kazna Bivši pakistanski premijer i njegova supruga osuđeni zbog protuzakonitog braka

>> Dosta joj je: Zatražila rastavu od Berlusconija

'Da vam kažem istinu, možda čak postoje uvjeti da je tužim za klevetu, ali najbolje je to pustiti na miru', rekao je Berlusconi. Lamentirajući kako mu je žena upala u 'medijsku klopku', Berlusconi je naglasio kako je spašavanje 19-godišnjeg braka malo vjerojatno. 'Ne bih rekao da će to ići. Nisam siguran da to želim ovoga puta. Veronica bi mi se morala javno ispričati, ali nisam siguran da bi i to bilo dovoljno. Ovo je treći put da mi radi ovakve stvari tijekom izborne kampanje i to je prevršilo svaku mjeru', rekao je Berlusconi za Corriere.

Veronica starlete nazvala besramnim smećem

Razlaz između Berlusconija i supruge počeo je prošloga tjedna kada je talijanski premijer na listu svoje stranke za predstojeće europske izbore uvrstio šest mladih ljepotica koje je Veronica nazvala starletama i 'besramnim smećem'. Berlusconi je u ponedjeljak odgovorio kako se radi o 'pristojnim djevojkama s odličnim obrazovanjem'. 'Nikakve starlete nisu bile na listi, a Veronica je povjerovala mnogim netočnim stvarima koje su objavljene u novinama", dodao je.

Veronica se također naljutila što je Berlusconi bio na rođendanskoj proslavi 'još jedne starlete', 18-godišnje ljepotice Noemi Letizije iz Napulja. 'Ma, njezin je otac moj dugogodišnji prijatelj i on je inzistirao da svratim na zabavu', opravdao se Berlusconi. Berlusconi i Veronica u vezi su 29 godina, od čega 19 u braku. Imaju troje djece u dobi od 20, 22 i 24 godine. Međutim, Berlusconijevo dvoje djece iz prvoga braka imaju mnogo veću ulogu u njegovom poslovnom carstvu. Sin Piersilvio potpredsjednik je medijske grupacije Mediaset, a kćer Marina upravlja dioničarskom kompanijom Fininvestom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene