Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bilo mu je prvi put

Vozio minibus, pušio džoint i vrludao ulicama Moskve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnici minibusa u Moskvi nisu vjerovali vlastitim očima kad su vidjeli da se njihov vozač, koji je bio pod utjecajem marihuane, počeo cerekati i vrtjeti upravljačem, piše ruski popularni dnevnik Komsomolska Pravda.

'Odjednom se minibusom proširio neobičan slatkasti vonj. Vozač je pušio joint tijekom vožnje. Iznenada se počeo cerekati i okretati upravljač u svim smjerovima', piše tabloid. 'Minibus je prešao na drugu stranu ceste, ali nasreću nitko nije dolazio iz suprotnog smjera pa nitko nije ozlijeđen', dodaje Komsomolska Pravda.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Putnici su na koncu sami natjerali vozača, tridesetogodišnjeg Azerbajdžanca, da stane i pozvali su policiju. Prekršitelj je zatečen na djelu, s novim 'smotuljkom' u ruci, rekavši kako mu je to prvi put da puši marihuanu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene