Obavijesti Video Pretražite Navigacija
unatoč zabrani

Vozač autobusa odlučio pregaziti vodenu bujicu. Bila mu je to jedna od glupljih ideja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom rekordnih oborina za Ameriku koje su pale 16. listopada ove godine poplavljeno je područje grada Leander u Teksasu.

Vozač autobusa pokušao je voziti dijelom poplavljenih cesta na kojima je voda bila relativno niska iako su ceste već bile zatvorene. Nažalost, precijenio je svoje mogućnosti i zaustavila ga je vodena bujica, a kamera na prednjem dijelu vozila prikazala je što se dalje događalo. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Sukob Teksasa i Bidena "Božja vojska" krenula prema granici: Kriza na granici odjekuje SAD-om, čeka se Bidenov potez Ilustracija Danas je Dan D Prijeti li SAD-u unutarnji sukob? Guverner se zainatio, stigla mu je ogromna podrška, čeka se Bidenov potez

Policijska uprava grada Leander objavila je videosnimku na svojem Facebooku kako bi upozorila na opasnosti koje prate vožnju cestama na poplavljenom području.

Kako su napisali u opisu objavljenog videa, čak i bujice do pola metra visine mogu podignuti vozilo poput autobusa dovoljno visoko da vozač izgubi kontrolu nad kotačima. Uzgon podiže vozilo koje nadalje kontrolira bujica blata i vode.

Policija upozorava da se u slučaju poplava vozači okrenu i vrate putem kojim su stigli te tako sebi i putnicima u vozilima spase život.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene