Obavijesti Video Pretražite Navigacija
On kaže - NJET!

Putin UKRAO dijamantima optočen prsten?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik jednog kluba američkog nogometa tvrdi da mu je Vladimir Putin ukrao prsten koji je dobio osvojivši Superbowl. Putin tvrdi kako to nije istina i da je prsten dobio na dar.

Ruski predsjednik Vladimir Putin jučer je reagirao na optužbe Roberta Krafta, vlasnika New England Patriotsa, koji je insinuirao da mu je Putin ukrao prsten osvajača Superbowla. 'Izvadio sam prsten i pokazao ga Putinu. Stavio ga je na prst i rekao 's ovim bih mogao nekoga ubiti'. Ja sam ispružio ruku, a on ga je stavio u džep. Okružila su ga tri KGB-ovca i išetali s njim van', rekao je Kraf, a prenosi New York Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu

Sve se to dogodilo 2005. godine kada je Kraft posjetio St. Peterburg kao član američke poslovne delegacije. Tada je Putin rekao da je dijamantima optočen prsten dobio na poklon. Međutim, Kraft je prošli tjedan ispričao ovu priču ponovno tvrdeći kako je uz prsten sentimentalno vezan. Pomoć je tražio, kaže, i od Bijele kuće, no da su mu rekli kako bi za dobrobit američko-ruskih odnosa bilo bolje da se prsten smatra darom ruskom predsjedniku.

>> Putin: Tko uspije provesti tri tjedna s mojom suprugom zaslužuje spomenik

Jučer je Putin stigao u London na sastanak s Davidom Cameronom te je bio upitan o spornom prstenu. Putinov glasnogovornik rekao je kako je 2005. godine stajao iza predsjednika i svjedočio kako mu je Kraft uručio prsten kao poklon, a Kraftu je preporučio posjet psihoanalitičaru. 'Svjestan sam da Kraft osjeća veliku bol zbog gubitka iz 2005. godine, ali predsjednik će mu vrlo rado poslati novi prsten na poklon', rekao je glasnogovornik Dmitrij Peskov za AP.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene