Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Detektivi koji tragaju za Madeleine McCann žele razgovarati s australskom milijunašicom nakon što su otkrili njezin identitet kao vlasnice jahte koja je trenutačno u središtu istrage o nestanku djevojčice.


Majka sumnjive Melisse Karlson, vlasnica je šest milijuna funta vrijednog plovila koje je pristalo u Bracelonu nekoliko sati prije nego je misteriozna žena pitala britanskog turista: ‘Jeste li vi dostavili moju novu kćer?’ Ali obitelj 31-godišnje Australke, kaže kako je bilo kakva povezanost njihove jahte s nestankom Madeleine McCann smiješna. Tim koji traga za nestalom Britankom smatra kako bi otkrivanje jahte mogao biti velik korak u pronalasku Maddie. Jahta je viđena u Barceloni tri dana nakon njezina nestanka u Praiju da Luizu, a luku je napustila 9. svibnja 2007. kada je otplovila u nepoznatom smjeru, piše Mirror.

Detektivi žele razgovarati s Australkom

Vezani članci Brod koji je izgorio u marini u Kaštelima - 4 Šokirani mještani o kataklizmičkim prizorima u marini: "Strašno! Pitali smo se hoće li nam krenuti prema kućama" Luksuzne jahte u Dubrovniku Luksuzne jahte američkog milijardera i ruskog oligarha stigle u Dubrovnik, vrijede stotine milijuna eura

Izvještaji kažu da je jahta stigla samo nekoliko sati prije nego je žena, koja prema očevicu izgleda kao Victoria Beckham, prišla britanskom bankaru i upitala za kćer. On ju je opisao kao mršavu i glamuroznu, u dobi od 30 do 35 godina. Kaže da je visoka 1,57 m te da je tada imala kratku smeđu kosu i govorila je australskim naglaskom. Jedina luksuzna jahta koja je u to vrijeme bila usidrena u Barceloni pripada obitelji Karlson. A prema fotorobotu koji je izradila policija, i Australci su prepoznali Melissu Karlson.

>> Policija zna identitet Australke koja je čekala Maddie

‘Znamo da se nalazi u Perthu u Australiji i želimo razgovarati s njom kako bismo je eliminirali iz daljnje istrage’, rekao je izvor blizak istražiteljima za Mirror. Australska obitelj je zapanjena informacijom da ih se povezuje s nestankom Madeleine McCann, ali kažu kako će rado surađivati s policijom.