Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Životinje na pruzi

Vlak udario u krdo slonova, dva uginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlak je udario najmanje pet slonova na pruzi pokraj indijskog grada Ganjam, pri čemu je troje uginulo na mjestu nesreće.

Krdo slonova prolazilo je željezničkim tračnicama kada je na njih naletio vlak. Ovaj se incident, izvještavaju lokalni mediji, vjerojatno dogodio zbog magle na tom području, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Sudar vlakova u Italiji očevid u tijeku Užas u Italiji! Sudarila se dva vlaka, najmanje 17 ozlijeđenih Slika nije dostupna Nestali tirfoni Srbija: Zbog krađe dijela tračnica ne voze vlakovi za Mađarsku

Upravitelj šume koja se nalazi u blizini kaže da je poslao poruku o kretanju slonova po tračnicama, ali nije bilo moguće zaustaviti vlak.

'Ti slonovi boravili su u blizini Chilke i tek su im se okotili mladunci. Prije nekoliko dana 11, 12 slonova napustilo je to područje. Jučer, kada su se neki vraćali, krenuli su prema željeznici te smo postaju izvijestili o tome da se slonovi kreću na tom području. Međutim, vlak je već bio na putu i bilo ga je nemoguće zaustaviti', rekao je upravitelj Berhampur S.S. Mishra

U ovoj nesreći oštećen je i vlak te je na tom dijelu pruge bio obustavljen promet nekoliko sati. Nije poznato kakvo je stanje ostalih slonova stradalih u udaru vlaka. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene