Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RAKETIRANJE GRADA

VELIKA GALERIJA Gore rafinerija i skladišta goriva u Odesi: Debeo stup dima diže se iznad grada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više eksplozija čula se ujutro u nedjelju u Odesi, lučkom gradu na jugu Ukrajine, a gradska uprava objavila je na internetskim stranicama da je riječ o raketnim napadima.

Prema izjavama svjedoka, u gradu se čulo više eksplozija i vidi se dim. Grad je napadnut raketama, a pojedinim dijelovima grada došlo do požara, navela je gradska uprava.

Pročitajte i ovo Dimitrij Peskov Optužili Kijev Glasnogovornik Kremlja o primirju: "Naše stajalište je dosljedno" Napad na Odesu Rat u Europi Novi snažan napad na Odesu, stanovnici upozoreni: "Ne približavajte se prozorima, ne pucajte i ne otkrivajte pozicije"

Serhij Bratčuk, glasnogovornik Operativnog stožera regionalne vojne uprave Odese, potvrdio je napad.

"Jutros je u ruskom raketnom napadu pogođen jedan od bitnih infrastrukturnih objekata, nadamo se da nema žrtava", rekao je.

Pogođena je rafinerija i skladište goriva, a jedan svjedok je rekao da su čuli šest eksplozija na tom mjestu prije izlaska sunca.

Rusko ministarstvo obrane navodi da su njegove snage uništile rafineriju nafte i tri skladišta goriva s visokopreciznim morskim i zračnim projektilima u regiji Odesa.

Dodaje se da Ukrajina koristi objekte za opskrbu svojih vojnika u blizini grada Mikolajiva.

O ratu u Ukrajini iz minute u minutu čitajte >>OVDJE.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene