Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Savitljiva kradljivica

VIDEO Žena opljačkala pekaru, sigurnosne kamere sve snimile: Kada su vlasnici pregledavali snimku, nisu mogli vjerovati što se događa

Joga prije pljačke
Joga prije pljačke Foto: Screenshot/Instagram
Žena u Australiji započela je dan jutarnjom jogom - na parkiralištu pekare u koju je navodno kasnije provalila.

Savitljivu kradljivicu snimila je nadzorna kamera pekare kako izvodi vježbe joge i isteže se neposredno prije nego što je upala u prostorije pekare oko 3 sata ujutro i ukrala kroasane, objavila je ta firma na Instagramu u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Policija traži ove ljude Od srpnja Jeste li ih vidjeli? Policija treba pomoć građana kako bi pronašla ove osobe

"Bili smo prilično iznenađeni kada smo vidjeli sigurnosnu snimku nedavne provale u našu pekaru. Čini se da je joga obvezna prije provale", napisali su vlasnici Phillippa's Bakeryja uz objavljeni video. Također su otkrili da je ukradeno  nekoliko stvari, uključujući kroasane koji su očito bili previše primamljivi za fleksibilnu provalnicu.

 

Pročitajte i ovo Kineske vojne vježbe Naoružavanje Ovo nije viđeno od Drugog svjetskog rata: "Do 2027. godine bit će spremni na invaziju"

Pročitajte i ovo Predsjednik SDP-a Peđa Grbin zvuči poznato? Šef SDP-a Peđa Grbin otkrio kako će se zvati velika koalicija i najavio: "Krećemo u pobjedu i Z... ne smijem to reći "

Pekara je objavila video koji prikazuje ženu odjevenu u crno kako se kotrlja po parkiralištu istežući noge i ostatak tijela, dok se u pozadini čuje pjesma iz filma "Mission: Impossible - Ghost Protocol".

Kradljivica, 44-godišnja žena iz Richmonda, ukrala je kroasane, još neke kolače, par cipela, iPad i proizvode za čišćenje iz Phillippine lokacije u North Streetu u Richmondu. Optužena je za krađu i provalu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene