Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četiri osobe, među kojima je i dvoje djece, poginule su nakon što je urušavanje zemlje progutalo njihovu kuću.


Kanadska obitelj je pronađena mrtva nakon klizanja terena i stvaranja ponora, koji je progutao njihov dom. Na mjesto tragične nesreće došli su spasioci, koji su u nekadašnjem podrumu kuće pronašli mrtva tijela oca Richarda Prefontainea, majke Line i njihovih dviju kćeri Anais i Amelie, javlja Stuff.co.nz.

Vezani članci Djevojka iz Kanade Kanadske djevojke su vrsta za sebe: Potezom na smrznutom jezeru iznenadila publiku diljem svijeta Los (Foto: Screenshot/YouTube) Nije im baš bilo svejedno kad je los išetao pred njih, takva grdosija rijetko se viđa iz blizine

'Nakon kopanja i prolaska kroz ruševine, pronašli smo četiri žrtve. Pronađeni su jedni blizu drugih. Neki su čak ležali na kauču obiteljske sobe u podrumu', rekao je Michel Dore iz Hitne službe Quebeca. 'Zbog klizanja terena ostao je ogroman krater, a to je dovelo do toga da je dio kuće završio u rijeci, koja se ranije nalazila dosta daleko od kuće. Progutana su i tri automobila, koja su se nalazila ispred kuće', dodao je Francois Gregoire, glasnogovornik lokalne Spasilačke službe.

Spasio se samo obiteljski pas Foxy.