Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bili u podrumu kuće

VIDEO: Zemlja progutala kuću i obitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri osobe, među kojima je i dvoje djece, poginule su nakon što je urušavanje zemlje progutalo njihovu kuću.

Kanadska obitelj je pronađena mrtva nakon klizanja terena i stvaranja ponora, koji je progutao njihov dom. Na mjesto tragične nesreće došli su spasioci, koji su u nekadašnjem podrumu kuće pronašli mrtva tijela oca Richarda Prefontainea, majke Line i njihovih dviju kćeri Anais i Amelie, javlja Stuff.co.nz.

Pročitajte i ovo Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor" Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

'Nakon kopanja i prolaska kroz ruševine, pronašli smo četiri žrtve. Pronađeni su jedni blizu drugih. Neki su čak ležali na kauču obiteljske sobe u podrumu', rekao je Michel Dore iz Hitne službe Quebeca. 'Zbog klizanja terena ostao je ogroman krater, a to je dovelo do toga da je dio kuće završio u rijeci, koja se ranije nalazila dosta daleko od kuće. Progutana su i tri automobila, koja su se nalazila ispred kuće', dodao je Francois Gregoire, glasnogovornik lokalne Spasilačke službe.

Spasio se samo obiteljski pas Foxy.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene