Obavijesti Video Pretražite Navigacija
osramotio se

VIDEO Zatvorenik zapeo u ZIDU prilikom bijega!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhvatiti kriminalca na djelu jedna je stvar, no uhvatiti kriminalca u zatvoru, u pokušaju bijega i zaglavljenog u rupi, nešto je što se ne viđa svaki dan.

Upravo to dogodilo se u brazilskom zatvoru Ceres,183 kilometara udaljenom od grada Goiania, prekjučer navečer. Dotični zatvorenik metalnom je cijevi dugo pripremao rupu u zidu za bijeg s kolegom, no za razliku od njegovog zatvorskog kolege, koji je uspio pobjeći, ovaj se uspio osramotiti.

Pročitajte i ovo Likvidacija Darka Geislera Nedeljkovića Sasuo kišu metaka u njega VIDEO Procurila uznemirujuća snimka: Pred ženom i djetetom brutalno likvidirali pripadnika škaljarskog klana Zatvorenik (Ilustracija: Guliver/Thinktsock) Neobičan događaj Zadar: Zatvorenik pobjegao iz zatvora pa se vratio

>> Zagreb: Razbio prozor Županijskog suda, skočio i umalo pobjegao

'On je najveći i najviši zatvorenik. Drugi su ga pokušali progurati kroz rupu, no on je napola puta zapeo. Počeo je vrištati od bola pa su ubrzo stigli zatvorski čuvari', ispričao je policijski poručnik Tiago Costa, a prenosi Rede TV. zatvorske čuvare prizor je pošteno nasmijao.

Upomoć su morali doći i vatrogasci, koji su maljevima lomili zid, kako bi oslobodili zarobljenog zatvorenika. S tijelom punim modrica vraćen je u ćeliju, a njegov kolega koji je uspio pobjeći, uhvaćen je i vraćen u zatvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene