Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gledatelji danske televizije ostali su šokirani kada je znanstvenik koji je sudjelovao u emisiji koja se prenosi uživo doživio srčani udar.


Dr. Henrik Svensmark srčani je udar doživio naočigled gledatelja i sudionika panela tijekom rasprave o globalnom zatopljenju u sklopu summita u Kopenhagenu o klimatskim promjenama.

Vezani članci Automobilom se zabio u trgovački centar Meridijan - 3 Detalji drame u zagrebačkom trgovačkom centru: "Pozvao je tehničara iz ljekarne van, skinuo ga do pasa i udario ga. Kad je izašao mislili smo da ide po oružje" Američki vojnici u Iraku, ilustracija Ubijen otac iranskog nuklearnog programa, izrešetali ga u štićenom vozilu. Vlasti poručuju: "Ovo je čin terorizma, osvetit ćemo ga"

41-godišnji znanstvenik napadaje je počeo dobivati dok je njegov kolega odgovarao na pitanje. Uspio je samo reći da ima srčani napad, nakon čega se srušio na tlo. Sudionik panela pohitao je prema Svensmarku i povikao: ‘Zovite hitnu’, a ostali sudionici su pomogli kolegi. Dr. Svensmark prevezen je u bolnicu i stanje mu je sada stabilno.