Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velike ljudske žrtve

VIDEO Pogledajte snimke NAJGOREG tornada u povijesti SAD-a!

Razoran tornado čiji su vjetrovi na mahove puhali brzinom od 321 km/h, pogodio je šire područje Oklahoma Cityja u Oklahomi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šokantno VIDEO Pakleni tornado izbliza: Snimka iz samog središta vrtloga! Slika nije dostupna Najgori tornado u povijesti SAD-a! VIDEO: HOROR U OKLAHOMI!

Tornado koji je jučer u poslijepodnevnim satima po lokalnom vremenu porušio sve na svojem putu u američkoj saveznoj državi Oklahomi, bio je širok oko tri kilometra, a najgore je prošlo predgrađe Moore, koje se nalazi u predgrađu Oklahoma Cityja.

>> VIDEO Golemi tornado uništavao sve pred sobom: Poginula 91 osoba, među njima 20 djece

>> Tornado u Oklahomi ubio 91 osobu, među njima 20 djece

U priloženim videima s YouTubea i LiveLeaka možete pogledati snimke ljudi, koji su svjedočili toj prirodnoj katastrofi i užasu koji je odnio 91 život, uključujući i 20-ero djece. Tornado je zahvatio i školu u kojoj su bila djeca, a u jednom od priloženih videa, snimatelji su primijetili da je pogođena škola na samom kraju snimke te se odlučili zaustaviti upravo na tom mjestu kako bi pomogli.

Još 120 osoba, među kojima je i 45-ero djece je hospitalizirano. Američki predsjednik Barack Obama proglasio je stanje prirodne katastrofe u Oklahomi.

Ukoliko ste se našli na mjestu razornog tornada, šaljite nam svoje fotografije i snimke na moj.report@novatv.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene