Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Štrajka glađu sa željeznom maskom na licu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je djeci odlučio kupiti cipele i tako bio prisiljen kasniti sa stanarinom, Kolumbijca Luisa Miguela Aldana najmoprimac je izbacio iz stana, a on je započeo štrajk glađu sa željeznom maskom na licu.

'Čovjek sa željeznom maskom', kako ga zovu stanovnici Bogote, 52-godišnji Aldana na svoje je lice stavio željeznu masku, a ruke i noge je okovao željeznim lancima jer zdravstveno osiguranje nije dovoljno za njegovu ženu i dva sina, a mogućnosti zapošljavanja u Kolumbiji su na jako niskoj razini.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar Mladić iza metalne ograde, ilustracija strašne sudbine Šokantna ispovijest 13-godišnjaka koji ubija za novac: "Većina male djece je gladna. Postaneš ovisan..."

'Odlučio sam nositi masku kako bih privukao pozornost, jer ljudi imaju srce od željeza, ali i lice od željeza. Ne slušaju nikoga i za sve misle da je šala', Aldana je objasnio svoje razloge za ovako dramatičan prosvjed.

Iznad njegova kreveta stoji natpis: 'Štrajk glađu zbog prava na rad'.

Aldana se odlučio na štrajk nakon što ga je iz unajmljenog stana izbacio vlasnik jer je dugovao stanarinu za dva mjeseca.

'Kada sam otišao po dijete u školu, moj je najmoprimac stavio lokot na vrata jer sam dugovao stanarinu za dva mjeseca. Nisam mu mogao platiti jer moji sinovi nisu imali cipela, pa sam umjesto stanarine, novac dao za obuću', ispričao je Aldana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene