Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mario za putnike

VIDEO Objavljena snimka kapetana dok bježi s trajekta koji tone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južnokorejska obalna straža objavila je video snimku kapetana potonulog trajketa, Lee Joon-seoka, kako napušta nagnuti trajekt i ukrcava se na čamac sa sasiocima.

Lee je odjeven u samo majicu i donje rublje spašen s tonućeg trajekta, koji je doživio brodolom u priobalnim vodama kod otoka Jindo, 16. travnja, prenosi agencija AP.

Pročitajte i ovo Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju Slika nije dostupna Ostali su zarobljeni Tragedija južnokorejskog trajekta: Potvrđena smrt 104 osobe

Lee je spašen s ostalim članovima posade, a spasiocima u trenutku spašavanja nisu rekli tko su, kaže Kim Kyung-il, dužnosnik južnokorejske obalne straže.

Južnokorejski premijer podnio ostavku zbog smrti više od 300 osoba na trajektu

"Bez obzira iz kojeg dijela broda su dolazili, svi su nosili prsluke za spašavanje pa nismo mogli razlikovati člana posade od putnika", dodao je Kim.

Ronioci su u ponedjeljak nastavili potragu za više od 100 tijela putnika koji su i dalje zarobljeni u olupini broda. Ukupan broj poginulih je 188, a 114 se smatra nestalima i vjerojatno bi se broj konačnih žrtava još mogao promijeniti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene