Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kolege ga pridržavale

VIDEO Senator se zaledio usred konferencije za novinare: "Hej, želiš li još nešto reći?"

Mitch McConnell
Mitch McConnell Foto: Afp
Vođa manjine u Senatu Mitch McConnell smrznuo se tijekom konferencije za novinare u srijedu.

Mitch McConnell, 81-godišnji republikanac iz Kentuckyja, prestao je govoriti usred govora na svojoj redovnoj tjednoj konferenciji za novinare u Washingtonu. Nakon pauze od 30 sekundi, kolege su se nagurale oko njega da vide je li dobro i pitale ga kako se osjeća. Senator republikanaca John Barrasso držao je McConnella za ruku i šapnuo mu: “Hej Mitch, želiš li još nešto reći? Ili bismo se jednostavno trebali vratiti u tvoj ured? Želite li još nešto reći novinarima?” 

Nije rekao ništa, a suradnik ga je odveo s konferencije za tisak prema njegovu uredu. Nekoliko minuta kasnije vratio se na konferenciju za novinare. McConnell je upitan od strane novinara što se dogodilo i je li to povezano s njegovim padom ranije ove godine, rekao "Ne, dobro sam", a zatim je prešao na druga pitanja.

McConnellov suradnik rekao je da se senatoru "vrtjelo u glavi i na trenutak se udaljio. Vratio se kako bi odgovorio na ostatak pitanja“ rekao je pomoćnik kako prenosi CNN.

Pročitajte i ovo Mario Banožić postoji objašnjenje Otkud sad dildo? U radu ministra Banožića link na seksualna pomagala!

Kad je napustio glavni grad, čelnik republikanaca u Senatu rekao je novinarima da je dobro i rekao da je razgovarao s predsjednikom Joeom Bidenom. “Predsjednik me nazvao da provjeri kako sam. Rekao sam mu da su me stavili u vreću pijeska”, rekao je, smiješeći se, aludirajući na šalu koju je Biden izrekao nakon što se spotaknuo o vreću pijeska početkom prošlog mjeseca.

Predsjednik Zastupničkog doma Kevin McCarthy ranije je rekao novinarima da nije zabrinut za McConnellovo zdravlje i rekao da se sastao s njim nakon konferencije za novinare na redovitom sastanku. McConnell se suočio s upitima o svom zdravlju nakon što je pretrpio potres mozga i slomljena rebra od pada koji je pretrpio ranije ove godine. Bio je hospitaliziran i prisiljen ići na rehabilitaciju nekoliko tjedana prije nego što se u proljeće vratio u Senat.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene