Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bahati vozač, koji se proslavio snimkom na kojoj jednoj vozačici pokazuje srednji prst, platio je duplu cijenu svog bezobraznog čina.


Video koji je na YouTubeu postao pravi hit - Instant Karma, privukao je ne samo mnoštvo gledatelja već i policiju koja je privela vozača zbog njegove bahate vožnje.

Policija ga je, zahvaljujući registarskim pločicama, identificirala kao 33-godišnjeg Jeffreyja Whitea. Video u kojem vozačici pokazuje srednji prst i nakon toga izaziva prometnu nesreću snimila je sama vozačica, Tracy Lynn Sloan, iz svog automobila.VIDEO Parkiranje na rubu pameti

Neki su i nju kritizirali zbog toga što je video objavila na YouTubeu.

'Ovo se dogodilo na cesti SR 41 u Tampi (Florida) u ponedjeljak 24. ožujka. Pokazivao mi je srednji prst oko tri minute. Nakon minute sam ga počela snimati. Nisam se mogla pomaknuti s automobilom jer je ispred mene bio kamion. Nisam željela ni juriti po cesti koja je zbog kiše bila skliska', opravdava Tracy za američke medije svoju vožnju koja je izludjela ovog nervoznog pripadnika prometne zajednice.

Sloan je rekla i kako joj je sad žao što se smijala u trenutku kad je Jeffrey izgubio kontrolu nad svojim vozilom i izletio s ceste.

Vezani članci Pješakinja Pješakinja pokazala srednji prst dok je prelazila cestu pa dobila šamarčinu kakvoj se nije nadala Slika nije dostupna Dramatična snimka: Tinejdžer automobilom pokosio skupinu pješaka

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook