Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ni traga luksuzu

VIDEO: U kakvim je uvjetima živio Bin Laden

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljena je nova snimka unutrašnjosti kuće u kojoj se godinama skrivao Osama bin Laden.

Autentičnost snimke je potvrđena i Al Jazeera ju je dobila od anonimnog pakistanskog obavještajca. Nije poznato nakon koliko vremena od završetka operacije je snimka napravljena, no uvjeti u kući su daleko od onih o kojima su američki mediji izvještavali.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ljubav i dom zauvijek "Ljudi to rade iz očaja ili nužde nakon što su pokušali sve što je moguće": Skloništa su prenapučena, ali ona bi mogla preokrenuti njihove živote Slika nije dostupna Skriva se u Pakistanu? Tvrde da su otkrili bin Ladenovo sklonište

Naime, u prvim informacijama je rečeno kako se najzloglasniji terorist na svijetu nije skrivao u pećini u vrletima Afganistana, već u luksuznoj vili koja vrijedi milijun dolara. Snimke pak pokazuju kako je više riječ o skrovištu u pravom smislu te riječi te nema traga nikakvom luksuzu, o kojem se odmah nakon akcije američkih specijalaca govorilo.

>> Pokraj Osamina skrovišta pronašli polje marihuane

Unutrašnjost kuće je mračna i isprepletena uskim hodnicima. Na podu su lokve krvi stradalih u operaciji, a sve stvari i namještaj su razbacani po betonskim podovima. Ni traga luksuzu o kakvom se u prvi mah govorilo. Iz kuće je sve odneseno, a ono što je ostalo Amerikancima odnijele su pakistanske službe. Al Jazeera izvještava kako je kuhinja u kući razmontirana te da je uzeta čak i odjeća iz ormara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene