Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvoren za promet

VIDEO: Pogledajte kako leluja most

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najduži most u Rusiji, otvoren prije nekoliko mjeseci, morao je biti zatvoren jer leluja.

Ruski ministar za hitna stanja zatvorio je sedam kilometara dug most koji prelazi rijeku Volgu u Vologradu, nakon što se građevina počela ljuljati, izvijestio je Reuters. Hitne službe dežurale su tijekom noći i današnjeg dana u slučaju da se most uruši.

Pročitajte i ovo Marin Miletić Nesuglasice presudile Nakon raskola u Mostu internetom se širi Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić Liste za EU izbore Raspudići napustili stranku? "Ne znam što vam nije jasno"

Nabujala rijeka zbog otapanja snijega uzrokovala je otpuštanje jednog od vertikalnih potpornja, što je utjecalo na ravnotežu cijelog mosta. Ministar za hitna stanja odmah je održao sastanak na kojem je odlučeno da se most do daljnjeg zatvori. 'Potvrđena je informacija da most leluja', rekao je dužnosnik iz ministarstva Vadim Basov.

Lelujavi most otvoren je u listopadu prošle godine, a njegova je izrada koštala oko 80 milijuna američkih dolara. U kakvom je trenutačno stanju možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene