Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetili mu smrću

VIDEO: Pobješnjela rulja napala ubojicu 22-godišnje djevojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razjarena rulja dočekala je pred sudom muškarca osumnjičenog za brutalno ubojstvo Sian O'Callaghan.

22-godišnja djevojka je prije deset dana napustila noćni klub u Swindonu u Velikoj Britaniji i krenula prema taksi stajalištu u blizini. Vjeruje se da ju je pokupio vozač zelene Toyote Avensis i odvezao nekoliko kilometara dalje u šumu gdje je poslije pronađeno njeno tijelo.

Pročitajte i ovo Macron i May (Foto: AFP) Sastanak u Breganconu Emmanuel Macron primio britansku premijeru May kako bi razgovarali o Brexitu Požari u Švedskoj (Foto: Dnevnik.hr) Vruće u Europi Nezapamćeno ljeto: Suše pogađaju Veliku Britaniju, Švedskom haraju nezapamćeni požari

Među pedesetak ljudi koja su jučer dočekali osumnjičenog vozača taksija Chrisa Halliwella većina je sudjelovala u potrazi za djevojkom dok je još postojala nada da je živa. Njen nestanak bio je medijski jako popraćen i cijela nacija je pratila razvoj događaja. Halliwel je nakon priovođenja policiji priznao ubojstvo još jedne djevojke čije je tijelo nakon toga pronađeno na sličnoj lokaciji kao i Sian.

Slučaj je svoju kulminaciju imao jučer kad se jedan Britanac  zaletio na policijski kombi koji je prevozio osumnjičenika i povikao 'ti si bolesnik' i 'ubit ćemo te'. Nakon završetka saslušanja broj prosvjednika je porastao na stotinjak. 'Tvoja glava vrijedi 150 tisuća funti, pronaći ćemo te i umrijet ćeš strašnom smrću', povikao je jedan od njih dok je gomila trčala za kombijem.

47-godišnji Halliwell napustio je sud u Swindonu prekriven plavim pokrivačem. Tijekom saslušanja stajao je mirno i odgovarao je samo kako bi potvrdio svoje podatke. Optužbe o okrutnom ubojstvu djevojke, mirno je saslušao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene