Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na aerodromu

VIDEO: Petero mrtvih pri slijetanju aviona, među njima 2 djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maleni zrakoplov pokušavajući sletjeli na pistu u New Jerseyju raspao se na dijelove i srušio na polje uz pistu pri čemu je smrtno stradalo petero ljudi, među kojima dijete i tinejdžer.

Američke vlasti zabilježile su da se nesreća dogodila jučer u 20,45 sati, 56 kilometara daleko od grada Trentona, piše APTN. Smrtno su stradala tri muškarca, tinejdžer i dijete, no njihova imena nisu objavljena.

Pročitajte i ovo Avion u plamenu na moskovskom aerodromu (Foto: AFP) Strava u Rusiji Uzrok udar munje? U buktinji koja je zahvatila putnički avion u Moskvi poginula 41 osoba Muškarac se autom s autoceste zaletio na pistu (Foto: AFP) Drama u Lyonu Objavljena snimka: Muškarac se autom s autoceste zaletio na pistu, otkazani letovi do daljnjeg

Još uvijek se ne zna zbog čega je došlo do nesreće. Dio rodbine žrtava bila je na aerodromu u vrijeme nesreće, no nije jasno jesu li svjedočili nesreći. Tijela trojice muškaraca pronađena su pokraj zrakoplova, a tijelo tinejdžera i dijetea pronađeno je nešto dalje, izvijestili su spasioci.


 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene