Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mogao više šutjeti

VIDEO Otac razotkrio kćerine nasilnike i postao hit na YouTubeu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljutit i zaprepašten otac odlučio je nasilnike koji vrijeđaju njegovu kćer razotkriti imenom i djelom putem videa na YouTubeu.

Bradley Knudson iz Prior Lakea u Minnesoti, snimio je poruke svoje usvojene afroameričke kćeri, koje je ona primila putem Snapchata te ih objavio na YouTubeu. Učinio je to, kako kaže, iz očaja i zato jer je htio prenijeti poruku kako se rasizam ne treba tolerirati.

Pročitajte i ovo Derek Chauvin Napad nožem Napad u zatvoru: Izboden bivši policajac osuđen za ubojstvo Georgea Floyda Ilustracija Samo za bijelce Sramotni plakati osvanuli u kanadskim gradovima: "Tražite li mjesto gdje se djeca mogu igrati s drugima koji izgledaju kao oni?"

Knudson je snimio petominutni YouTube vide koji je neobrađen i emocionalan te u njemu otkriva stres od vrijeđanja s kojim se nosi njegova obitelj, posebice njegova supruga Wendy i on, prenosi news.com.au.

Otkriva u videu kako je stupio u kontakt s roditeljima dvoje blizanaca koji su vrijeđali njegovu kćer po rasnoj osnovi, samo da bi mu ovi uzvratili da oni ne vide ništa loše u izrečenom. Štoviše, u kasnijem pozivu otac dvojice blizanaca ga je i sam izvrijeđao.

Ljubitelj crn****

"Da Brad, baš sam čuo, ha, ti si kao ljubitelj crn****", poručio mu je otac dvojice blizanaca.

To je bila kap koja je prelila čašu i Knudson je prvo zaprijetio da će njihove podatke objaviti na društvenim mrežama, a kad je dobio odgovor "Briga nas", onda je to i učinio.

"Njegovo ime je Darren Puro, živimo u Prior Lakeu u Minnesoti i želim da dobije svoje", rekao je Knudson u videu.

Otkaz

FOX 13 doznaje da je kasnije Puro dobio otkaz na poslu nakon što je Knudsonov video na YouTubeu postao viralan. Taj video trenutno ima gotovo 1.230.000 pregleda.

"Prije tjedan i pol dana naši dobri prijatelji, njihov sin počinio je samoubojstvo u dobi 13 godina zbog nasilništva nad njim. Tad mi je svanulo da ne možemo imati takvo što iznad naših glava i da nam kći pomišlja na najgore", pojasnio je Knudson.

Ozbiljna stvar

Isto tako, on je otkrio i da je njegova kći sama koristila pogrdnu riječ crn**** te da on takvo što nimalo ne tolerira.

"Upravo sam doznao da mi kći nije ovaj problem shvatila ozbiljno kao Wendy i ja. Odmalena su me učili da je ta riječ neprikladna... naša kći će biti ukorena na adekvatan način", poručio je na kraju Knudson.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene