Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kličko samo promatrao

VIDEO Opet masovna tučnjava u ukrajinskom parlamentu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drugi dan zaredom u ukrajinskom je parlamentu izbila masovna tučnjava. Vitalij Kličko je i ovog puta sve promatrao sa strane.

Nakon što su se jučer potukli prilikom pokušaja izbora novog-starog premijera Mikule Azarova, ukrajinski su parlamentarci udarce opet izmjenjivali danas, kada je na dnevnom redu bio izbor Vladimira Ribaka za predsjednika parlamenta.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini

>> VIDEO Ukrajinski parlamentarci se tuku, a pogledajte što radi Kličko

U napad su i ovoga puta krenuli oporbeni zastupnici, koji su u čoporu dotrčali do predsjedničkog stola kako bi fizički spriječili glasovanje. Zasad nema podataka o eventualno ozlijeđenima, ali sjednica je zbog potpunog kaosa prekinuta.

Kao i jučer, boksački je šampion Vitalij Kličko očito vodio računa o dobrobiti potencijalnih suparnika u općem metežu te je fizički obračun promatrao sa strane. On je, inače, vođa oporbene stranke UDAR, koja se također žestoko protivi imenovanjima starih kandidata proruskog predsjednika Viktora Janukoviča.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene