Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veselo u Irskoj

VIDEO: Odbjegli bik izazvao kaos u trgovini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odbjegli bik izazvao je kaos u irskom supermarketu, a sve je zabilježeno nadzornom kamerom. Nakon što je srušio police s proizvodima, počeo je trčati za svojim vlasnikom.

Životinja je snimljena u lokalnoj trgovini u Ballunrobeu, kada je pobjegla vlasniku i trčala gradom te zalutala u trgovinu, prenosi AP. U gradu se održavao sajam stoke, a ovaj je bik pobjegao iz staje. Uznemireni je bik trčao supermarketom za farmerom, pri čemu je rušio stvari sa polica.

Pročitajte i ovo Bik s rogovima u plamenu - 2 "Nacionalna sramota" VIDEO Snimljen bik s rogovima u plamenu, udruge bijesne: "Ova odvratna tradicija je neopravdano nasilje koje se mora zabraniti" Slika nije dostupna Izbor za najboljeg bika VIDEO: 'Baby boom' na hrvatskim farmama

>> VIDEO: Jeleni porazbijali trgovinu alkoholom

Farmer ga je slijedio u trgovinu, ali veoma se brzo okrenuo jer je za njim počeo trčati njegov vlastiti bik. Vlasnik trgovine John Cummins rekao je kako je čudo što nitko nije ozlijeđen. 'Moglo je biti nesreća, netko je mogao stradati', rekao je Cummins te dodao da je nevjerojatno da su svi prošli bez ozljeda. Na kraju se našalio rekavši kako kupci ne viđaju svakodnevno tako svježu govedinu.

Jurnjavu bika po supermarketu možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene