Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna što je

VIDEO: NLO nad Kremljem uzbunio Rusiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video snimka na kojoj se vidi trokutasta letjelica zbunila je Rusiju.

Letjelica je jednostavno lebdjela iznad Kremlja u Moskvi. Obje snimke, jednu tijekom dana, a drugu tijekom noći snimili su amateri i objavili ih na internetu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Fotografija Alekseja Navaljnog Ništa se ne zna "Svi nas odbijaju, dobili su zabranu!" Glasnogovornica Navaljnog otkrila strašne detalje kroz koje prolaze Vladimir Putin odgovor Macronu Nova prijetnja iz Kremlja: "Ako Francuska pošalje trupe u Ukrajinu, izravni je sukob neizbježan"

Neidentificirana letjelica iznad Crvenog je trga bila nekoliko sati i vidjele su je stotine ljudi. O čemu se radi nitko nije želio potvrditi, ali ruski internetski forumi nagađaju kako se radi o izvanzemaljcima. Ova se letjelica na ruskom nebu pojavila 9. prosinca, iste noći kada se misteriozno plavo spiralno svjetlo pojavilo nad Norveškom.

>> Nema prijetnje pa ukidaju ured za NLO-e

‘Isprva sam mislio kako se radi o odrazu, ali čini se kako se pomiče iza strujnog kabla’, rekao je Nick Pope, bivši analitičar za NLO-o pri ministarstvu obrane nakon što je proučio snimku.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene