Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stali mu na kraj

VIDEO Najtraženiji britanski bjegunac uhićen dok se sunčao kraj bazena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićen je Andrew Moran, jedan je od najtraženijih bjegunaca u Velikoj Britaniji, koji je pobjegao tijekom suđenja za pljačku kraljevske pošte.

Britanska policija u suradnji sa španjolskim vlastima uhitila je Andrewa Morana, jednog od najtraženijih britanskih bjegunaca i to dok je sa svojom djevojkom uživao u luksuznoj vili u španjolskom gradu Alicanteu, piše BBC.

Pročitajte i ovo Španjolski premijer Pedro Sanchez i portugalski premijer Luis Montenegro Predlažu rješenje s dvije države Sanchez skuplja glasove za priznanje Palestine: Irska i Norveška za, Portugal suzdržan Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju

Moran je 2005. godine opljačkao pošiljku britanske pošte pritom prijeteći čuvarima vatrenim oružjem. Zbog toga je doveden na optuženičku klupu, no 2009. godine, tijekom suđenja, uspio je pobjeći, no prglašen je krivim i u odsutnosti. Od tada se za njim traga po cijeloj Europi.

>> VIDEO Kako se 30 ovisnika u sekundi skupilo oko dilerovog auta...

Agencija za organizirani kriminal pretragom Moranove vile pronašla je dva pištolja, 60 metaka i mačetu. Španjolska policija već je ranije bila na tragu za Moranom. U studenom prošle godine su ga i locirali te se dali u potjeru za njim, no izbjegao je uhićenje pobjegavši u svom terencu na autocestu i to u pogrešnom smjeru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene