Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđen na smrt

VIDEO Monstrum koji je silovao i ubio djevojčicu i dadilju tijekom suđenja nokautirao odvjetnika: Režao na suca i pokazivao što je napisao na zubima

Tijekom suđenja
Tijekom suđenja Foto: Screenshot/Twitter
Joseph Zieler (61) osuđen je za ubojstvo 11-godišnjakinje i njezine dadilje.

Sudac Robert Branning osudio je na Floridi Josepha Zielera za ubojstvo i silovanje 11-godišnje Robin Cornell i njezine dadilje Lise Story (32), a taj stravični zločin dogodio se 1990. godine.

Izrečene su mu dvije smrtne kazne za svaku od žrtvi, nakon čega je nastao kaos u sudnici.

Dok je bio pred sucem, Zieler je tražio da se ugase kamere u prostoriji, zatim je počeo psovati, a onda laktom udario odvjetnika Kevina Shirleya u lice. Trojica sudskih policajaca brzo su ga oborila te ga izvela iz sudnice. 

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Propala pobuna Putin održao govor snagama sigurnosti: "Narod i vojska nisu bili na strani pobunjenika"

"Činilo se kao da ne želi da naš razgovor snimaju mikrofoni pa mi je mahnuo i ja sam se sagnuo, a on me udario", tvrdi njegov odvjetnik.

Sudac Branning zadržao je osuđenog ubojicu izvan sudnice nekoliko minuta, dok se uvjeravao da je Shirley dobro nakon udarca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabranjene tvari Policija se pohvalila ulovom na Trešnjevci: Propao posao s prodajom speeda i stereoida

Majka ubijene 11-godišnje djevojčice Zieler, Jan Cornell, bila je u ponedjeljak na sudu i gledala kako se odvija incident izražavajući šok i iznenađenje.

 

 

Nakon što je dovučen natrag, muškarac je navodno režao na suca i one koji su ga gledali, pokazujući riječ "ubojica" napisanu na svojim zubima, piše Daily Mail.

Unatoč šokantnoj poruci u njegovim ustima, odbio je da rodbina govori u njegovo ime, tvrdeći da je nevin.

Pročitajte i ovo Nesreća na autocesti kod Maribora Strava kod Maribora VIDEO Nesreća koja ledi krv u žilama! Kamion se zabio u kolonu, gorio cijeli tunel: "Nismo znali koliko ljudi tražimo"

Pročitajte i ovo Ilustracija i sebe ozlijedio Drama na plaži kod Pule: Tukao psa, napao ženu i policiju pa pokušao pobjeći na dasci. Onda se zahuktalo

Sudac Branning naposljetku je odbio zahtjev koji je Zieler podnio za novo suđenje te ga je osudio na smrt.

Ta dva ubojstva bila su među poznatim neriješenim zločinima dugi niz godina i tek je napredak u znanosti o DNK-u doveo do identificiranja ubojice 26 godina kasnije.

Majka Jan te se večeri 1990. vratila izvana i našla ulazna vrata zaključana te ušla u kuću kroz stražnja klizna vrata, koja su bila odškrinuta. U kupaonici na katu pronašla je beživotno tijelo svoje kćeri kako leži licem prema dolje. Tijekom suđenja Zieleru Jan je rekla poroti da je posljednje što je rekla svojoj kćeri bilo: "Laku noć, idem kod Donnieja, volim te."

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene