Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabranjene tvari

Policija se pohvalila ulovom na Trešnjevci: Propao posao s prodajom speeda i stereoida

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zagrebačka policija je spriječila daljnju prodaju speeda i anaboličnih steroida.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu.

Policajci su u ponedjeljak popodne na Trešnjevci zaustavili osobni automobil zagrebačkih registarskih kojim je upravljao 19-godišnji vozač.

Obavljenom kontrolom vozila i vozača te 28-godišnjeg putnika, putnik je dragovoljno dao jedan smotuljak ispunjen s 11 plastičnih paketića ispunjenih materijom karakterističnog izgleda i teksture za drogu amfetamin, tzv. speed težine svih paketića 0,8 grama, objavila je policija.

Dragovoljno je dao i 18 tableta anaboličkih steroida te jednu staklenu bočicu koja kao djelatnu tvar sadrži anaboličko sredstvo, a koja se nalazi na listi tvari zabranjenih u sportu Ministarstva zdravstva.

Osumnjičeni je nakon toga priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje nakon čijeg provođenja se sumnja da je na nezakonitom tržištu nabavljao veće količine amfetamina te anabolička sredstva s ciljem daljnje preprodaje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija razotkrila prevaranta Lagao ljudima da su mu ključevi ostali zaključani, a oni su mu davali novac za taksi: Jeste li i vi među njima?

Pročitajte i ovo Nesreća na autocesti kod Maribora Strava kod Maribora VIDEO Nesreća koja ledi krv u žilama! Kamion se zabio u kolonu, gorio cijeli tunel: "Nismo znali koliko ljudi tražimo"

Uz navedenu drogu i anabolička sredstva, od osumnjičenog je oduzeto i 58 tableta anaboličkog sredstva koje je dragovoljno predao policajcima prilikom pregleda stana kojim se koristi na Črnomercu.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju kaznena prijave će biti podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene