Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac iz pakla

Upucao svoje sinove pa mirno gledao u njihova tijela i čekao uhićenje: "Najodvratniji i najstrašniji zločin koji sam vidio"

Uhićenje ubojice djece
Uhićenje ubojice djece Foto: Clermont County Sheriff's Office
Muškarac iz Ohija ubio je svoja tri sina. Policija je objavila snimke uhićenja, na kojima otac ubojica mirno sjedi na stepenicama.

Chad Doerman (32), otac trojice dječaka, optužen je za ubojstvo nakon što je upucao svoja tri sina. Muškarac je najprije upucao dvojicu, nakon čega je treći pokušao pobjeći, no otac ga je uhvatio i odvukao kući na strijeljanje.

Policija je ga je uhitila i objavila snimku uhićenja, na kojoj se vidi kako ubojica mirno sjedi na stepenicama dok su tijela ubijene djece u njegovu dvorištu. Doerman je sjedio praznih ruku pored puške kojom je počinio ubojstvo. Na lijevoj ruci imao je krvavu mrlju. Optužen je za teško ubojstvo sinova, koji su imali tri, četiri i sedam godina., prenosi Fox News.

Na snimci crni pravokutnici prekrivaju tijela ubijene djece. Osim dječaka ubojica je u napadu ranio i njihovu majku. Na ročištu u petak tužitelji su naveli da je Doerman priznao da je svoje sinove postrojio u dvorištu i ubio ih.

"Ovo je daleko najodvratniji, najstrašniji zločin koji sam vidio. Mogu samo zamisliti strah koji su ti dječaci osjećali i iskusili dok ih je njihov otac – njihov zaštitnik – ubijao", rekao je tužitelj okruga Clermont Mark Tekulve.

Novo ročište zakazano je 26. lipnja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene