Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

14-godišnja djevojčica u pratnji oca došla je na policiju prijaviti silovanje, no policajci su prvo tražili da se skine, a zatim i da im plate pisanje prijave.


Otac djevojčice nije imao novaca platiti pisanje prijave protiv počinitelja, pa su ih policajci poslali kući, piše Times of India. Načelnik Kushinagarske policije odmah je započeo istragu

>>Azilanti napali mladu djevojku u Zagrebu?

Vezani članci Prometna policija, ilustracija Pripreme za otvaranje terasa kafića? Napuhao 3,80 promila pa lakše ozlijedio putnicu Očevid u obiteljskoj kući u Ruščici - 3 Sin ubio oca: Policija u obiteljskoj kući pronašla mrtvog muškarca, ubojica ubrzo uhićen

No, obitelj silovane djevojčice obratila se i višem sudu i medijima, pa je silovatelj uhvaćen. Tinejdžerica je u međuvremenu ispričala istražiteljima da su je lokalni policajci odveli u sobu gdje je trebala ispuniti prijavu, a oni su joj rekli da se skine kako bi dokazala da se sve to dogodilo.

Načelnik Kushinagarske policije odmah je započeo istragu, a hoće li policajci biti kažnjeni znat će se nakon završetka istrage unutarnje kontrole.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook