Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos na cesti

VIDEO Ljubomorna djevojka u napadu bijesa umalo ubila bivšeg i njegovu novu curu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marija je primjetila je bivšeg dečka u automobilu s novom djevojkom te ju je obuzeo bijes i odlučila se na krajnje nesmotren i opasan potez.

Ruskinji Mariji Artemjevoj (26) prijeti optužba za pokušaj ubojstva nakon što je svojim automobilom s ceste izgurala automobil u kojem je bio njezin bivši dečko s novom djevojkom.

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac Oko 6:50 ujutro Tragedija u Sisku: Mlađi vozač izletio s ceste i poginuo Vladimir Putin Jasan stav Putinova nova prijetnja: "Oni za nas postaju legitimne mete, ma gdje se nalazili"

Incident se dogodio u Volgogradu, a Artemjevu je navodno obuzeo ljubomorni bijes te se odlučila na takav potez. Sve je snimila kamera postavljena u automobil koji se vozio iza njih.

Artemjeva je bivšeg izgurala s ceste te se njegov automobil zabio u obližnji stup reklamnog panoa. Njezin bivši i njegova nova djevojka na svu sreću nisu teže ozlijeđeni u nesreći, no zadržani su na liječenju zbog potresa mozga kojeg su doživjeli.

Policija je Artemjevu uhitila zbog kršenja prometnih pravila, izazivanja kriminalne štete te mogućeg pokušaja ubojstva. Vozačka dozvola joj je isto tako oduzeta, prenosi Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene