Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puno nedoumica

VIDEO "Koji je ovo ku*ac?!" Ukrajinski vojnici objavili jezivu snimku misterioznog objekta

Jeziva snimka misterioznog objekta
Jeziva snimka misterioznog objekta Foto: Screenshot/X
Ukrajinski vojnici u ratnoj razorenoj zemlji navodno su snimili NLO u obliku diska.

"Koji je ovo ku*ac?! Zašto se miče", čuju se glasovi ukrajinskog vojnika 406. bataljuna. Vojnici su gledali neobično miran NLO kako lebdi nad ratnom zonom. 

Video je snimio 406. bataljun početkom ovog mjeseca uz pomoć jednog od 300 dronova s termalnim kamera koji koriste ukrajinske oružane snage u obrani od ruskih napada. Na temelju temperaturnih procjena drona, objekt je bio topliji od svoje okoline, ali ključni detalji još se ne znaju, piše Daily Mail. 

 

 

Ovo je samo posljednji slučaj NLO-a u Ukrajini,, ali sve se više raspravlja o misterijima u zraku. Na snimci se čuju  vojnici kako raspravljaju o tome da objekt mirno stoji na mjestu, a sadržaj razgovora je potvrdilo i nekoliko prevoditelja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!"

Pročitajte i ovo Thomas Eugene Creech odgođeno pogubljenje Serijskom ubojici čak osam puta pokušali ubrizgati smrtonosnu injekciju: Nekome je govorio "Volim te"

Misteriozni objekt u zraku, iako još uvijek neidentificiran.

"Što misliš, zašto ne može ispaliti projektile na nas?" upitao je jedan član 406. bataljuna na snimci, nakon čega su počeli psovati. 

Pročitajte i ovo Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

Neki su komentirali da je riječ o fenomenu fatamorgane, a to se događa kada viši sloj toplog zraka i niži sloj hladnog zraka stvaraju atmosferski kanal koji lomi ili zakrivljuje svjetlost stvarajući refleksije u zraku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene