Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nazvali 911

VIDEO: Klinci kod kuće porodili majku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetogodišnjak iz Kalifornije i njegova 11-godišnja sestra ispričali su kako su 9. ožujka pomogli majci da rodi njihovog brata, kada je neočekivano dobila trudove u obiteljskoj kući.

Otac djece, 35-godišnji Geoffrey Sanders, kaže kako je od kuće otišao oko 13.30 sati i nije prisustvovao porodu, piše APTN. Dežurni dispečer snimio je poziv djece koja sama nisu znala kako bi pomogla majci. 'Krvarila je i bila umrljana krvlju po cijelom tijelu i onda je izašla beba pa sam nazvao 911', prepričao je 9-godišnji Jabari.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Slika nije dostupna Potres u Turskoj Čudo nakon gotovo dva mjeseca! Pronađena mama bebe koja je bila zatrpana ispod ruševina

Nakon što se beba rodila, na snimci se čuje glas dispečara koji govori 11-godišnjoj djevojčici da zamota bebu u čistu plahtu i da pupčanu vrpcu zaveže, a ne odreže, nekoliko centimetara od bebina tijela. 'Operater mi je rekao što da činim, rekao mi je da uzmem komad konca i s njime povežem pupčanu vrpcu', ispričala je Faith. Njezina 36-godišnja majka Alana Sanders i novorođeni Joseph prevezeni su u bolnici u Hayward. Dječak je po rođenju težio 4.2 kilograma i liječnici su zaključili da je s njim sve u redu.



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene