Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kazahstanski teretni zrakoplov proklizao je prilikom pokušaja uzlijetanja sa zračne luke u Tbilisiju.


Međunarodna zračna luka u Gruziji bila je zatvorena nakon što je zbog vremenski uvjeta letjelica DETA-e proklizala s piste prilikom pokušaja uzlijetanja, javlja Reuters. Nema izvještaja o ozlijeđenima. Zrakoplov je letio iz Alma - Ate za Hong Kong i sletio je u Tbilisi radi punjenja goriva. Prevozeći 55 tona tereta, proklizao je u polje oko četiri ujutro po lokalnom vremenu. Zbog incidenta zračna je luka bila zatvorena i nekoliko međunarodnih letova, čije je slijetanje bilo predviđeno za Tbilisi, preusmjereni su u Jerevan.

Teya Tabidze, glasnogovornica zračne luke, rekla je kako će letovi za Minsk, Kiev i Paris moći tijekom dana krenuti na svoje destinacije, a odgođena su tri leta: za Munchen, Prag i Istanbul, javlja News.az.

Vezani članci Elektricitet (Foto: Screenshot/YouTube) Digla im se kosa, čuli su zujanje elektriciteta u zraku i na vrijeme pobjegli prije udara munje Avion u plamenu na moskovskom aerodromu (Foto: AFP) Uzrok udar munje? U buktinji koja je zahvatila putnički avion u Moskvi poginula 41 osoba