Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija uhitila sve sa snimke

VIDEO Kamerman slučajno snimio majku kako na ulici prodaje bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sasvim slučajno u Paragvaju je snimljen trenutak u kojem majka na ulici prodaje svoje dijete. Događaj je snimio jedan kamerman.

Incident se dogodio prošlog četvrtka u gradu Ciudad del Este, nakon što je spomenuti kamerman uočio skupinu ljudi kako se čudno ponaša na lokalnoj autobusnoj stanici.

Pročitajte i ovo Jeffrey Epstein (Foto: AFP) Epsteinovi dokumenti Lista od koje strahuje svijet: "On voli mlađe djevojke, a za njega su organizirali maloljetničke orgije" Ilustracija I nisu jedini Ministar i tajnik susreli se s predstavnicima države koja ne postoji, potpisan i sporazum: "Došli su, predstavili nekoliko projekata, poslušali smo ih i to je to''

>> Hrvatska je postala zemlja u kojoj se eksploatiraju žrtve trgovine ljudima

Kako piše Globo, majka s djetetom pola je sata razgovarala s muškarcem te mu je nakon toga predala dijete za koje joj je on platio. Kamerman koji se zatekao pored mjesta događaja, izvadio je kameru i sve snimio te nakon toga kontaktirao vlasti i policiju.

Vlastima nije dugo trebalo za lociranje svih umiješanih u trgovinu djetetom sa snimke, a u domu muškarca koji je dijete kupio, pronađen je i lažni rodni list, no isti je muškarac, inače brazilskog porijekla, poricao kako se bavi trgovinom djece.

Niti djetetova majka nije bolje prošla, jer je policija i nju uhitila te je strpala u zatvor, tako da je nesretno dijete na kraju završilo u sirotištu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene