Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije za djecu

VIDEO Kada politički skupovi postanu previše seksi...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indonezijske pop zvijezde zadužene su za podizanje atmosfere na predizbornim skupovima u Indoneziji. No, što kada upravo zbog njih, ti skupovi postanu previše seksi.

Na predizbornim skupovima u Indoneziji često se mogu vidjeti i velike skupine djece. Stranke ih koriste kako bi popunile 'praznine' na skupovima, a mnogima se i plaća da dođu kako bi kasnije dijelili promotivne materijale. Bitno je napomenuti kako je dolazak djece na političke skupove u Indoneziji zakonom zabranjen, no malo tko se toga pridržava te se izvlače na argument 'političke edukacije' djece, piše France24.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

Neki političari već dulje vrijeme osuđuju ovakvo iskorištavanje djece, no osim tipičnih argumenata da se djecu mora zaštiti od 'političkog ludila', te da je su masovna okupljanja opasna za djecu, sada su dobili i novi argument.

'Moja ljepota nije važna, ovdje se gine!'

Naime, politički skupovi u Indoneziji postali su previše erotični. Stranke, kako bi privukle što veći broj ljudi, angažiraju dangdut (vrsta indonezijskog popa) pjevačice među kojima su vrlo popularni twerkanje i još mnogi drugi erotični plesni pokreti.

Stoga protivnici dolazaka djece na skupove postavljaju pitanje - koliko je uopće primjereno da se pred njihovim očima odvijaju takvi prizori.

A kako izgleda jedan prosječan politički skup u Indoneziji pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene