Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna žena sretna je što je ostala živa zahvaljujući hrabrosti grupe studenata koji su je izvukli iz automobila samo par trenutaka prije udara jurećeg vlaka.


June Griffith vraćala se navečer kući s posla, kada je pogreškom skrenula na prugu. U panici se pokušala vratiti natrag na cestu, međutim automobil se zaglavio i nije ga mogla pomaknuti. Da stvar bude još gora, spustile su se rampe kako se vlak približavao križanju.

Grupa studenata s obližnjeg sveučilišta opazila je auto zaglavljen na pruzi te vlak koji mu se približavao. Bez razmišljanja, požurili su kako bi nesretnu ženu izvukli iz vozila, samo par trenutaka prije sudara. Jedan od studenata kasnije je izjavio kako se Griffith doslovce ukočila od straha te nije mogla izaći iz auta.

Vezani članci Dvije osobe poginule u Istri Detalji tragedije u Istri u kojoj su poginula dvojica mladića: Tijelo suvozača na motociklu pronašli su 30 metara dalje od mjesta nesreće Sudarili se auto i tramvaj u Zagrebu - 2 Sudarili se auto i tramvaj u Zagrebu: Tramvajske linije 2, 6 i 11 prometovale skraćeno